Киш четири сирена
gotvach.bg»Рецепти»Солени Печива»Киш»Киш четири сирена

Киш четири сирена

НикиНики
Мастър Шеф
5564k2k8572
Киш четири сирена
Снимка: Ники
1 / 3
31/01/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне60 мин.
Готвене60 мин.
Общо120 мин.
Порции1
"Комбинация от две разкошни неща - киш четири сирена, в който има и други малки тайни за прекрасния вкус"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото разтапяме и си приготвяме тесто от изброените продукти.

Увиваме го в опаковъчно фолио и оставяме в хладилника за 2 часа.

Стегналото тесто за киш разточваме и поставяме в тава, което обхваща и стените.

Набождаме дъното с вилица и печем в предварително загрята фурна на 180°C за около 25 минути.

В купа разбиваме яйцата, добавяме сметаната, подправките, настъргания пармезан, добавяме и нарязания на ситно магданоз.

Изваждаме тавата от фурната, на дъното подреждаме броколите, нарязаното на кубчета сирене Чедър, моцарелата разкъсваме и нарязаното на кубчета синьо сирене.

Сипваме яйчената смес, домата нарязваме на филийки и ги подреждаме отгоре, чушката на ленти и също поставяме отгоре.

Печем киша със сирене за около 30 минути.

Готовия киш четири сирена оставяме леко да се охлади преди сервиране.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: