Спаначен блат за торта
Kora od spanaća za tortuSpinach Cake Layer

Спаначен блат за торта

Спаначен блат за торта
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
01/02/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
1
"С този спаначен блат за торта ще си хапнете вкусен сладкиш, гарантираме"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете в купа спанака заедно с олиото.

Пасирайте с пасатора до еднородна смес. Внимавайте да няма цели листа вътре.

В друга купа счупете яйцата. Добавете захарта и ванилията.

Разбийте с миксер до бял и пухкав крем. Спрете миксера и добавете спаначената смес.

Отново включете миксера и на ниски обороти, доразбийте, като добавяте на малки количества от брашното (смесено с бакпулвера).

Прехвърлете в тавичка с падащо дъно, предварително застлана с хартия за печене.

Печете тортения блат в загрята фурна на 170 градуса до суха клечка.

Извадете и охладете напълно, преди да разрежете спаначения блат за торта.

Източник: Lussi´s World Of Artcraft

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: