Солен галет със сьомга
gotvach.bg»Рецепти»Солени Печива»Солен Пай»Солен галет със сьомга

Солен галет със сьомга

НикиНики
Иноватор
4543k2k6072
Солен галет със сьомга
Снимка: Ники
1 / 3
02/02/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне70 мин.
Готвене40 мин.
Общо110 мин.
Порции1
"Солен галет със сьомга - всяка минута от приготвянето му си струва"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От изброените продукти си омесваме тесто за пай.

Увиваме в прозрачно фолио и оставяме да стегне за 1 час в хладилника.

Стегналото тесто разточваме върху хартия за печене.

В купа си смесваме сьомгата, предварително задушения лук, сметаната, яйцето, нарязания на ситно копър, настъргания кашкавал и подправки на вкус.

Поставяме сместа в центъра и завиваме краищата на вкусния галет.

Печем соления галет със сьомга в предварително загрята фурна на 180°C за около 40 минути.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: