Ливански киш
Lebanese Quiche

Ливански киш

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3232k
Ливански киш1 / 2
25/10/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4-5
"Киш със сьомга - това е нашето топ предложение за обяд!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Взима се готово тесто за пица и се разстила на тънко в тава. Покрива се с алуминиево фолио, за да не бухне и се изпича.

Отделно в сгорещена мазнина се запържват няколко филета сьомга количеството е колкото да покрие тестото, подправени със сол и черен пипер и се нареждат върху готовото тесто. В отделен съд се задушава около спанака и се разстила върху рибата.

Разбиват се прясно мляко с яйцата и сметаната и с получената смес се залива цялото ястие.

Пече се в загрята до 150 градуса фурна за около 20 минути.

Сьомгата може да се замени с друга тлъста риба.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
55
41
31
20
10
Дай твоята оценка: