Македонска наденица

Македонска наденица

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3117k
Македонска наденица1 / 3
23/10/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне60 мин.
Готвене15 мин.
Общо75 мин.
"Казват, че войни са се водили за нея, а ние съвсем кротко ви даваме точната рецепта"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 3 кг
  • праз - 7 - 8 стръка
  • мас - 1/2 ч.ч. мас
  • червени чушки - 4 - 5 люти
  • сол - 50 - 60 г
  • черен пипер - 10 - 12 г
  • свински черва - тънки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцайте праза и го запържете в маста. Добавете ситно нарязаните люти чушки, накълцано ситно свинско месо, сол и черен пипер.

Добре омесете сместа и я оставете да престои 1 нощ. След това напълнете в червата, превивайте ги през 20 см. Оставете надениците да изсъхнат на студено и проветриво място.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: