Марината за ярешко месо
Маринад для козлятиныMarinada za jareće meso
gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Маринати»Марината за ярешко месо

Марината за ярешко месо

Христинка КолеваХристинка Колева
Иноватор
2664k6922k1
Марината за ярешко месо
Снимка: Христинка Колева
1 / 3
16/02/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
"Ярешкото месо става неустоимо вкусно с тази марината"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се налива олиото. Към него се добавят брашното, солта, червеният и черният пипер. Сместа се разбърква на кашичка.

Прибавят се стритият сух джоджен и пресованите скилидки чесън. Налива се водата и маринатата за вкусно ярешко е готова.

Всяка порция ярешко месо се потапя в маринатата и се нарежда в тава.

Останалата марината се излива в голяма тава. По желание се прибавят гъби.

Поставят се 2-3 клонки пресен джоджен и тавата се покрива с алуминиево фолио.

Ярешкото на фурна се пече на 160°C 2 часа и 30 минути.

Приятен апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
56
40
30
20
10
Дай твоята оценка: