Салата с киноа и черен боб

Рая АндоноваРая Андонова
Иноватор
531
2k
947
1k
7
16/02/2021
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо748
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Киноата се измива и се слага да се свари в 2.5 - 3 ч.ч. вода. Отнема около 15 минути след завирането на водата.

През това време се нарязва лукът, пиперката и магданозът.

Смесват се продуктите за дресинга - сокът от двата лайма, олиото, кимионът и сол на вкус.

Когато киноата е готова и поизстинала, към нея се прибавя царевицата, черният боб, нарязаните зеленчуци и магданозът.

Разбърква се добре вкусната бобена салата, залива се с дресинга и се разбърква отново.

Прибира се в хладилника и се сервира охладена салата с киноа и черен боб, по желание с малко авокадо.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар