Пържено свинско коремче

Пържено свинско коремче

Пържено свинско коремче
Снимка: Стоянка Русенова
2 / 4
26/02/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции2
"Мезето от пържено свинско коремче е готово, вие изберете питието, с което ще го поднесете"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган сипваме кориандъра и бахара, препичаме леко - колкото да си пуснат аромата.

След като са готови ги счукваме в хаванче и ги смесваме с всичко останало.

Поставяме сместа на котлона и изчакваме да кипне. След това оставяме малко да поизстине. Маринатата е готова.

Вземаме си месото, нарязваме на хапки, поставяме го в по-здрава найлонова торбичка за замразяване и заливаме с маринатата.

Така оставяме за едно денонощие в хладилника.

След това запържваме свинското.

Докато пържим месото, поливаме постоянно с прецедената марината.

Поднасяме още топло.

Пърженото свинско коремче е готово.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: