Курбан от овче месо

Elena TodorovaElena Todorova
Чирак
948294657
Курбан от овче месо1 / 2
24/10/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции8
"За светлия празник и за имениците - вкусен курбан с овче месо"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Залейте месото и джолана със студена вода. Сложете да се варят на тих огън, като по време на варенето посолите.

След като месото се посвари, добавете почистените и нарязани лук, настъргани моркови, корени от целина и магданоз, домати, накълцаните скилидки чесън.

Варете курбана до увиране на зеленчуците, като внимавате да не се разварят.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: