Пържени ребърца по сечуански
Sichuan Fried Spare Ribs
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Ребърца»Пържени ребърца по сечуански

Пържени ребърца по сечуански

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3229k
Пържени ребърца по сечуански1 / 2
06/06/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
80 мин.
Порции
3-4
"Свински ребърца с предизвикателно вкусен сос, които обещават истинска кулинарно пиршество"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото заедно с костите се нарязва на продълговати парченца, заливат се с вода и след кипване се варят 30 мин.

Продуктите за марината соев сос 2 с. л. , захар 1 с. л. , оцет 1 с. л. , лютия сос половин чаена лъжичка джинджифил се сместват и в нея се накисват сварените и отцедени ребърца за 10 - 15 мин, след което се изпържват за 3 - 4 мин.

За соса - лука, чесъна и джинджифила се запържват за 2 - 3 мин, добавят се всички останали съставки, разбърква се и се изключва.

Ребърцата се слагат в соса, захлупват се и се оставят да престоят около 15 мин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка: