Шоко-роко

Veselin popovVeselin popov
Новак
111
Шоко-роко1 / 2
19/10/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пастата се сварява в леко подсолена вода 3-4 мин. по-малко от указанията на производителя.

След готовност се отцежда, като 1/2 ч.ч. от водата се заделя и в нея се смесват маслото, какаото, захарта и канелата.

Шоколадовата заливка се смесва с пастата и се вари на силен огън 5 мин. без похлупак. Може да гарнираш с кокосови стърготини или със смлени орехи/лешници.

Ако към шоколадовата заливка разтопите черен шоколад, сосът и вкусът ще станат още по-наситени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: