Кремсупа от бял боб

AneliaStefanovaAneliaStefanova
Помощник Готвач
171
748
400
286
3
06/04/2021
Приготвяне5 мин.
Готвене90 мин.
Общо95 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо223
  • Преглеждания за месеца222
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бобът се оставя да заври и се изплаква добре.

Залива се наново със студена вода. Водата трябва да е четири -пет пръста над нивото на боба.

Към боба се слагат морковите, нарязани на дребно, и лукът.

Добавя се чубрица, джоджен, червен пипер и сол.

Когато бобът поомекне, се прибавя доматеното пюре и 1 лъжица захар, за да потисне киселинността на доматите.

Когато бобът се свари, се добавя маслото и бобената супа се сваля от котлона.

След като изстине, се добавя бучка сирене и всичко се пласира на гладка кремсупа от бял боб.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар