Бухти

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
1k
4k
22
17k
23/01/2010
"Когато става дума за тези вкусни класически бухти, такова понятие, като твърде много, не съществува "
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции20-25 бр.
Сготви+1 точка
26 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо85 183
  • Преглеждания за месеца306
  • Преглеждания за седмицата66
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена26

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресява се брашното, след което правим в средата кладенче и добавяме яйцата и киселото мляко, в което е сложена содата. Слагаме и другите продукти и с точилка разточваме тестото.

След като го разточим, оставяме го 10 минути да 'втаса'.

Най-накрая с остър нож си изрязваме парчета с различни форми и ги пържим в силно нагорещено олио.

Може да се поръси с пудра захар, или да се сервират с конфитюр.

Рейтинг

5 9
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Moipa
Moipa
13.02.2020 21:12
Страхотни са...децата полудяха когато ги опитаха...направих ги с форма на мини понички
0
0
Илияна Димова
Много ароматни са , когато пудрата захар за поръсване се смеси с ванилия
0
1
Илияна Димова
Изпържвам в не много горещо олио , защото в горещо олио отвътре остават леко не изпържени
4
0