Най-обикновени Бухти
Easy Fritters
gotvach.bg»Рецепти»Закуски и Печива»Бухти»Най-обикновени Бухти

Най-обикновени Бухти

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3126k
23/01/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
40 мин.
Порции
20
"Когато става дума за тези вкусни класически бухти, такова понятие, като твърде много, не съществува"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресява се брашното, след което правим в средата кладенче и добавяме яйцата и киселото мляко, в което е сложена содата. Слагаме и другите продукти и с точилка разточваме тестото.

След като го разточим, оставяме го 10 минути да 'втаса'.

Най-накрая с остър нож си изрязваме парчета с различни форми и ги пържим в силно нагорещено олио.

Може да се поръси с пудра захар, или да се сервират с конфитюр.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
59
42
31
20
10
Дай твоята оценка: