Патладжан с месо на фурна
Patlidžan sa mesom iz rerne
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Кайма»Запеканки»Патладжан с месо на фурна

Патладжан с месо на фурна

Патладжан с месо на фурна
Снимка: Boki Lazic
1 / 3
28/04/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
"Лесно се приготвя, много е вкусно и изглежда страхотно - това е рецепта, която всяка домакиня желае"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжанът се нарязва на шайби и се запържва за кратко на грил тиган.

Сотирайте лук и чесън, нарязани на парчета, и добавете настъргания морков.

Добавете кайма, запържете, добавете доматено пюре и сол и черен пипер.

Гответе 5 минути.

Поставете малко сос от месо в керамична тавичка, след това ред патладжан, след това ред настърган едамер.

Повторете процедурата, докато не напълните съда.

Печете патладжана с месо на фурна на 200 градуса за 30 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: