Пълнени питки Капрезе

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
7466k2k2k7
Пълнени питки Капрезе
Снимка: Албена Асенова
1 / 3
01/05/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Порции2
"Пълнени питки, които може да приготвите за любимите хора"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

На избраните питки се реже горната част, като капаче, а вътрешността им се издълбава.

Моцарелата и чери доматчетата се нарязват на филийки, а листата босилек се измиват и подсушават.

Вътршността на всяка питка се намазва с песто дженовезе, след което се слага ред моцарела. Следва ред доматчета и листенца босилек.

Накапва се малко зехти и след това отново се нареждат моцарела, доматчета, босилек, зехтин.

Пълнените питки се похлупват с капачетата, след което са готови за сервиране.

Пълнените питки Капрезе са много вкусни!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: