Зелена Великденска салата

02/05/2021
"Щом чуете Великденска салата, може би веднага се досещате, че в нея има и яйца"
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо329
  • Преглеждания за месеца328
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелената салата се измива добре на течаща вода и се нарязва на ивици.

Краставицата се обелва с белачка за картофи, червени репички се нарязват на полумесеци, пресен лук се нарязва на ситно. Смесваме всички нарязани зеленчуци в купа.

Овкусяваме с олио, ябълков оцет и сол.

Гарнираме със сварено яйце, нарязано на парчета, поръсено с щипка шарена сол и 5-6 маслини със зехтин.

Сервираме на празничната трапеза за обяд! Честит Великден и наздраве!

Зелената Великденска салата е много лесна и вкусна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар