Солена торта Нежност

НикиНики
Мастър Шеф
7555k3k3k3
Солена торта Нежност
Снимка: Ники
1 / 3
05/05/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
6
"За някои предястие, за други направо основно ястие е тази солена торта"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата слагаме да се варят в подсолена вода. Гъбите почистваме, нарязваме и задушаваме с лука и чесъна.

Яйцата рендосваме с едро ренде, краставицата нарязваме на по-едри лентички. Пилешкото филе режем на кубчета.

Майонезата смесваме с настърганите яйца. Взимаме си тава с падащо дъно около 20 см, в която ще редим вкусната солена торта.

Най-долу слагаме филето, след нова мажем с майонеза, после краставица с нарязан копър, добавяме сол и черен пипер.

Пак майонеза, после гъби и пак майонеза. Оставяме богатото предястие в хладилник за поне 3 часа да стегне.

Украсяваме солената торта Нежност с продукти по-избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: