gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Агнешко месо»Манджи»Агнешко с лапад и ориз на манджа

Агнешко с лапад и ориз на манджа

НикиНики
Гуру
7736k3k4k3
Агнешко с лапад и ориз на манджа
Снимка: Ники
1 / 4
07/05/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
130 мин.
Общо
150 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкото месо нарязваме на хапки, слагаме го в дълбока тенджера с подсолена вода и варим до готовност.

През това време си измиваме и почистваме лапада. В дълбока тенджерка си задушаваме нарязания пресен лук, лапада, настърганите морков и домат.

Овкусяваме със сол и черен пипер. Готвим ароматната манджа до омекване на продуктите.

Добавяме почистения и измит ориз, готвим за 4-5 минути. Добавяме свареното агнешко месо и наливаме от бульона.

Готвим агнешкото с лапад до готовност на ориза.

Агнешкото с лапад и ориз е чудесно за обяд или вечеря.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: