Домашни пържени кебапчета по сръбски
Domaći prženi ćevapi
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Кайма»Кебапчета»Домашни пържени кебапчета по сръбски

Домашни пържени кебапчета по сръбски

VecaVeca
Новак
29652k27
Annie Stoitzev
Преведена от
Annie Stoitzev
Домашни пържени кебапчета по сръбски
Снимка: Una87
1 / 6
11/05/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Колко кебапчета да направите за обяд или вечеря? Колкото повече, толкова по-добре"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Каймата сложете в дълбок съд, добавете нарязания магданоз, посолете, добавете черен пипер на вкус, сложете червения пипер и ситно нарязания чесън.

Добавете и свинската мас и содата бикарбонат. Омесете всичко добре.

Покрийте сместа с алуминиево фолио и оставете в хладилник до сутринта на другия ден да пренощува.

Идеално би било сместа да престои в хладилника 30 часа.

Вземайте по малко смес и оформяйте кебапчетата.

Пържете ги на скара или на грил тиган.

Сервирайте ги с гарнитура по желание.

Да ви е сладко!

Напомняне: Времето за приготвяне не включва времето за престой в хладилника (едно денонощие или 30 часа).

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: