Скумрия на фурна с оцет
Baked Mackerel with Vinegar
gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена Риба»Скумрия на фурна с оцет

Скумрия на фурна с оцет

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3228k
25/05/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
25 мин.
Порции
3
"Най-лесната рецепта за приготвяне на сочна скумрия, която веднага си записваме!"

Необходими Продукти

  • риба - скумрия 3 бр. изчистени и без глави
  • оцет - 4 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • олио
  • лимонов сок
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибките не се разрязват допълнително след изчистването. Посоляват се от вътре и се добавя малко чер пипер.

Подходяща тавичка се намазва с олио и рибите се овалват в мазнината и се оставят една до друга.

Поръсват се скумриите с оцета и се пекът в загрята фурна на 200 за около 20 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
54
45
32
20
10
Дай твоята оценка: