Октопод на тиган

Annie StoitzevAnnie Stoitzev
Новак
5902k2k
Октопод на тиган
Снимка: Lenka
1 / 2
21/05/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
150 мин.
Общо
160 мин.
Порции
2
"Ключът към всичко хубаво се крие в простичките неща - старо кулинарно правило!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Октоподът се вари добре на тих огън в продължение на 2-3 часа.

След това ги извадете и ги оставете 10 минути да изстинат.

Когато се охлади, го нарежете на парчета.

Маслото разтопете в незалепващ тиган, към него прибавете нарязания октопод.

Запържете добре, поръсете с нарязания на ситно магданоз и полейте октопода на тиган със сока от грейпфрута.

Уникално вкусна рецепта за октопод на тиган.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: