Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хляб с бекон, маслини и сирене

Хляб с бекон, маслини и сирене

LenkaLenka
Мастър Шеф
5451442k
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Хляб с бекон, маслини и сирене
Снимка: Lenka
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
8
"Само този хляб е достатъчен"

Необходими Продукти

  • бяло вино - 150 мл
  • зехтин - 100 мл
  • яйца - 4 бр.
  • сол - 1/2 ч.л.
  • брашно - 250 г
  • бакпулвер - 10 г
  • сирене - 100 г домашно
  • бекон - 100 г
  • черни маслини - 100 г
  • зелени маслини - 100 г
  • магданоз - 2 с.л. на прах
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата заедно с виното, солта и зехтина.

Добавете брашното и бакпулвера.

Нарежете на ситно бекона, маслините и магданоза, натрошете сиренето.

Замесете тестото за пухкавия хляб с бекона, магданоза, маслините и сиренето.

Поставете тестото в кръгла форма и печете на 180°C за около 60 минути.

Вкусен домашен хляб с бекон, маслини и сирене;)

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: