Турско мантъ с лук и кайма
Turske mantije sa lukom i mlevenim mesom
gotvach.bg»Рецепти»Паста»Пелмени»Турско мантъ с лук и кайма

Турско мантъ с лук и кайма

НикиНики
Гуру
7796k3k5k4
Турско мантъ с лук и кайма
Снимка: Ники
1 / 3
04/06/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
120 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
200 мин.
Порции
20
"Време е за едно традиционно турско мантъ с лук и кайма"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Замесете тесто от посочените съставки и го оставете да втаса.

В дълбок тиган запържете наситнения лук, прибавете каймата и подправките.

Разделете тестото на малки топки и ги разточете. Изрежете пелмените с кръгла чаша или форма.

Сложете от готовата плънка и навийте турското мантъ.

Слагат се в уреда на пара и турското мантъ с лук и кайма се готви около 50 мин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: