Ловджийски пържоли

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k2k339k
Ловджийски пържоли1 / 2
17/11/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
"Не ви трябва приятел ловец, за да приготвите перфектните ловджийски пържоли, но са по-вкусни, когато са споделени"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изтънете пържолите с чук за месо, поръсете ги със сол и черен пипер. Оваляйте ги в брашно и ги запържете в сгорещено олио, докато се зачервят и от двете страни. Извадете ги от олиото и ги оставете на топло.

В мазнината от пържолите се запържват чесънът и лукът. Прибавете червения пипер и магданоза, разбъркайте. Върнете пържолите обратно, налейте половин чаша вода.

Захлупете и гответе на тих огън, докато месото стане съвсем крехко. Поднесете с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка: