Домашни кроасани
Homemade Croissants

Домашни кроасани

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3126k
Домашни кроасани1 / 7
19/05/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
12-15 бр.
"Знаете ли как да си направите вкусни домашни кроасанчета? Ето ви една много лесна и истинска рецепта"

Необходими Продукти

  • бутертесто - 1 пакет
  • шоколад - 2 бр
  • яйца - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разстилате тестото на работния плот. Шоколада накълцвате. Може да добавите и накълцани ядки по избор. Нарязвате тестото на парчета с големина по избор, слагате от плънката и завивате във формата на кроасан.

Може да намажете краищата на тестото с малко яйце. Само в краищата трябва да завиете и натиснете добре тестото.

Печете на 200 - 220 градуса за 10 - 15 минути.

Най-вкусни са докато са още леко топли и много ароматни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
513
42
33
20
10
Дай твоята оценка: