Скариди с масло и бяло вино на тиган
gotvach.bg»Рецепти»Морски Дарове»Аламинути»Скариди с масло и бяло вино на тиган

Скариди с масло и бяло вино на тиган

Скариди с масло и бяло вино на тиган
Снимка: Вероника Йончева
1 / 3
08/06/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции1
"Перфектната вечеря за вашето любимо бяло вино със сигурност включва скариди в масло"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото се загрява в керамичен тиган, добавя се ситно нарязания чесън.

След като чесънът стане златист, се добавят скаридите. Сол на вкус.

Добавя се бялото вино и се пържи до готовност на скаридите.

Когато са готови скаридите на тиган, се изваждат от тигана и се поръсват с пресния чесън.

Съчетават се скаридите с масло на тиган перфектно с чашка изстудено бяло вино.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: