Плескавици от риба тон
Pljeskavice od tunjevine
gotvach.bg»Рецепти»Риба»Рибни Кюфтета»Плескавици от риба тон

Плескавици от риба тон

LenkaLenka
Новак
54562k46
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Плескавици от риба тон
Снимка: Lenka
1 / 2
10/06/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
6
"Вкусни и фини плескавици от риба тон за вашия обяд или вечеря"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отцедете олиото от консервите риба тон. Поставете в голям съд.

Нарежете на ситно пресния лук, лука и магданоза. Пасирайте чесъна. Добавете в съда.

Поставете овесените ядки в кухненския робот и обработвайте за 2 минути.

Добавете овесените ядки в съда. Добавете люспи чили или черен пипер.

Разбъркайте добре.

В малка купа разбийте яйцата и добавете сместа от риба тон.

Разбъркайте, докато се смеси добре. Оформете еднакви апетитни рибни кюфтенца.

Загрейте зехтина на умерен огън.

Печете плескавиците за около 3-4 минути от всяка страна или до златисто кафяво.

Прехвърлете в чиния, застлана с хартиена кърпа, за да се отцедят плескавиците от риба тон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: