Салата Венеция

Салата Венеция

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
7587k2k2k8
Салата Венеция
Снимка: Албена Асенова
1 / 4
14/06/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
"Може и да не сте във Венеция точно сега, но само с една хапка от тази салата духом ще се пренесете веднага там"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата и варените картофи се обелват и нарязват на кубчета.

Слагат се в купа и към тях се прибавят парченцата консервирана риба тон, нарязаните на кубчета домати и лук на полумесеци.

Апетитната салата с риба се разбърква и овкусява със сол, зехтин, прясно изцеден лимонов сок и нарязаните на дребно магданоз и мента.

Разбърква се отново и се оставя да се охлади.

Салата Венеция се сервира с няколко маслини във всяка порция.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: