Задушен зелен боб
Moja dinstana boranija
gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Задушен зелен боб

Задушен зелен боб

Annie StoitzevAnnie Stoitzev
Новак
5902k1k
Задушен зелен боб
Снимка: Lenka
1 / 3
27/06/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
"Може да се консумира като основно ястие или като гарнитура - във всеки случай е много е вкусно!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лука и чесъна обелете, нарежете на ситно, моркова нарежете на шайби.

Сложете ги в загрято олио и задушавайте 10-тина минути.

Добавете зеления боб и бъркайте.

След няколко минути добавете белените домати, нарязания магданоз, сол и пипер.

Сложете капак и задушавайте 15 минути, добавете вода и задушавайте още 45 минути.

Консумирайте задушения зелен боб с картофено пюре или ориз.

Може да поднесете и като гарнитура към месо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: