Сръбска домашна четен халва
gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Други Десерти»Халва»Сръбска домашна четен халва

Сръбска домашна четен халва

Annie StoitzevAnnie Stoitzev
Новак
4161k231
Сръбска домашна четен халва
Снимка: Gordana Danilov
1 / 3
16/06/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции1
"Вкусна домашна четен халва, която се приготвя само за 15 минути."

Необходими Продукти

  • суров сусам - 1/4 ч.ч.
  • сурови бадеми - 1/2 ч.ч.
  • тахан - 4 с.л.
  • мед - 3 с.л.
  • хималайска сол - 1/4 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смелете сусама и бадемите.

Смесете всички съставки за домашната халва.

Изсипете върху хартия за печене, оформете и разточете в желаната от вас дебелина.

Подравнете, опаковайте в хартията и оставете в хладилник да се охлади добре.

Четен халгвата е готова.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: