Манго чътни

Манго чътни

Sandra PalikarovSandra Palikarov
Новак
7222k2550
Манго чътни
Снимка: Lenka
1 / 3
23/06/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции1
"Ако все още не сте опитали манго чътни, крайно време е - идеално е за пилешко, пуешко и дори другите видове месо"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете мангото и го нарежете на парчета.

Сложете нарязаните лук и чесън, манго, сок и оцет в тенджерата. Сложете на котлона да къкри на слаб огън.

Нарежете фино захаросания джинджифил и лютия пипер, след което го добавете към тенджерата.

След това посолете всичко. Оставете го да се готви половин час.

С помощта на миксер разбийте сместа, доколкото е възможно.

Така вкусното чътни трябва да къкри още 15 минути.

Тъй като не се използва толкова често, поставете манго чътни в малки стерилизирани буркани.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: