Пасиран таратор с каперси
Pasirani tarator sa kapromBlended Tarator with Capers
gotvach.bg»Рецепти»Супи»Студени Супи»Таратор»Пасиран таратор с каперси

Пасиран таратор с каперси

Кулинарна мрежаКулинарна мрежа
Джедай
7456k2k4k
Пасиран таратор с каперси
Снимка: Кулинарна мрежа
1 / 5
22/06/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
3
"И нашият гурме таратор е готов. Добър апетит!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и обелваме 2 краставици.

Разрязваме на половина и с малка лъжичка премахваме семките. Нарязваме на едри парчета.

В блендер слагаме парчетата краставица, 2 стръка зелен лук, 1 скилидка чесън, 2 с.л. зехтин, 250 г кисело мляко, 1 с.л. мариновани каперси, 20 г копър, 15 г магданоз и сол.

Пасираме всички продукти до получаване на еднородна смес.

Сипваме в чаши, отгоре поръсваме със ситно нарязани зелен лук, краставица, люта чушка и зехтин.

Поставяме чашите с готовия таратор в лед.

Източник: Maia Ivanova - Кулинарна Мрежа

Рецептата е от Toast to Feast.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: