Круши в червено вино

Круши в червено вино

Annie StoitzevAnnie Stoitzev
Новак
5692k473
Круши в червено вино
Снимка: Lenka
1 / 4
29/06/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Готвене35 мин.
Общо40 мин.
Порции5
"Десерт, който сгрява душата - идеален за студените зимни дниарматни поширани круши във вино!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете крушите, като оставите дръжките.

Отрежете малко от дъното на крушите, за да стоят изправени.

В средна тенджера сипете виното, канелата, карамфила, анасона и захарта.

Сложете крушите в тенджерата. Сложете на котлона, докато не започне да кипи, след което намалете огъня и оставете да си ври 30-35 минути, като на всеки 5 минути обръщате крушите, за да станат еднакви на цвят, равномерно.

Варете, докато пошираните круши не се сготвят, но да не станат прекалено меки.

Охладете на стайна температура крушите в червено вино. Сложете под капак и в хладилника за поне 2 часа.

Полейте всяка круша с няколко лъжици от сиропа и сервирайте.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: