Бутер тесто с моцарела и прошуто
Lisnato pecivo sa mocarelom i pršutom
gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Бутер Тесто»Бутер тесто с моцарела и прошуто

Бутер тесто с моцарела и прошуто

Sandra PalikarovSandra Palikarov
Новак
9444k32k
Бутер тесто с моцарела и прошуто
Снимка: Lenka
1 / 4
01/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Въображаемите готвачи правят чудеса с бутер тесто. Ето доказателството"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оставете бутер тестото да се размрази на стайна температура средно около половин час.

През това време можете да приготвите пълнежа, да нарежете моцарелата, да настържете гаудата и да нарежете прошутото.

Когато тестото се размрази, разточете го на набрашнена повърхност и го нарежете на по-дебели ивици. Определете каква дебелина искате.

Поставете белен домат в средата на лентата, след това босилек, след това настъргана гауда, моцарелата и нарязаното прошуто, след това сгънете лентата и намажете с яйце със силиконова четка.

Поставете върху хартия за печене, намажете с масло тестените закуски и поръсете със сусам.

Печете бутер тестото с моцарела и прошуто на 200 градуса за около двадесет минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: