Шоколадови суфлета с течен център
gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Мъфини»Суфле»Шоколадови суфлета с течен център

Шоколадови суфлета с течен център

Росица ПетроваРосица Петрова
Мастър Шеф
4334k3k1k5
Шоколадови суфлета с течен център
Снимка: Росица Петрова
1 / 3
07/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции3
"Дори ни е жал да разрежем това шоколадово удоволствие, но знаем, че вътре ни чака още една шоколадова изненада"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо загрейте фурната на 220 градуса. Подгответе си 6 формички за печене, които намазнете с меко масло.

На водна баня разтопете шоколада с маслото. Оставете сместа да се охлади леко.

В отделен съд разбийте яйцата заедно със захарта. Добавете към тях разтопения шоколад, като бъркате непрекъснато, за да се хомогенизира сместа.

Пресейте брашното с какаото и ги добавете към горната смес. Разбъркайте и разпределете в намаслените формички.

Печете суфлетата в загрятата фурна за 10 минути. Поръсете с пудра захар и поднесете докато са горещи.

Шоколадовите суфлета с течен център са чудни!

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: