Свински жулиени с вино и соев сос на фурна
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Печено Свинско»Свински жулиени с вино и соев сос на фурна

Свински жулиени с вино и соев сос на фурна

Свински жулиени с вино и соев сос на фурна
Снимка: Йорданка Ковачева
1 / 4
20/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне12 мин.
Готвене35 мин.
Общо47 мин.
Порции2
"Горещо ви препоръчваме още днес да приготвите тези свински жулиени, за да не съжалявате по-късно"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на жулиени и го оваляйте в предварително приготвената смес от зехтин, соев сос, вино и подправки.

Завийте го с фолио и го оставете за 1 нощ в хладилник.

Разпределете месото на разстояние в предварително намазнена голяма тава.

Полейте го с вино и малко вода и го сложете да се пече на 200 °C под капак за около 25 минути.

След това махнете капака и продължете готвенето до лек загар на месото.

Поднесете печеното свинско с гарнитура по избор.

Свинските жулиени с вино и соев сос на фурна са много вкусни.

Добър апетит!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: