Безглутенови крекери с оризово брашно
Krekeri bez glutena sa pirinčanim brašnom
gotvach.bg»Рецепти»Снакс»Крекери»Безглутенови крекери с оризово брашно

Безглутенови крекери с оризово брашно

Росица ПетроваРосица Петрова
Мастър Шеф
5986k3k4k5
Безглутенови крекери с оризово брашно
Снимка: Росица Петрова
1 / 3
07/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Безглутенови крекери, които ще ви подкрепят следобед, когато усетите глада да се прокрадва в стомаха"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресейте брашното с купа.

В друг съд смесете киселото мляко заедно със содата.

Разбийте яйцето с метална бъркалка.

Прибавете всички съставки освен пармезана в купата с брашното и ги разбъркайте до получаване на хомогенна смес.

Изсипете пармезана на плота и домесете върху него тестото за тези оризови крекери.

Накъсайте го на топчета и ги оформете между дланите си.

Наредете соленките в тава върху хартия за печене и ги поръсете с малко пармезан.

Направете с помощта на вилица няколко шарки и ги сложете в предварително загрята на 180 °C фурна за около 15 минути.

Безглутеновите крекери с оризово брашно са много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: