Панирани сиренца с корнфлейкс
gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Панирани Сиренца»Панирани сиренца с корнфлейкс

Панирани сиренца с корнфлейкс

Панирани сиренца с корнфлейкс
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
13/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1
"От платото с топли предястия винаги пухкавите панирани сиренца се изяждат първи"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо извадете топените сиренца от опаковките. Всяко едно оформете на топка, използвайки ръцете си. Наредете топчетата в чиния и приберете в хладилник, за да стегнат.

Междувременно разбийте яйцето в купичка. В една чиния сложете намачкания корнфлейкс (не прекалено ситен), а в друга сипете царевичното брашно.

Извадете охладеното сирене и го оваляйте в царевичното брашно, след което го потопете в яйцето и накрая - в корнфлейкса.

Загрейте достатъчно количество олио и изпържете сиренцата.

Готовите панирани сиренца слагайте върху кухненска хартия, за да се отцедят от излишната мазнина.

Сервирайте с мармалад по избор (ако обичате подобна комбинация).

Панираните сиренца с корнфлейкс са готови.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: