Сиропиран какаов сладкиш

Сиропиран какаов сладкиш

ДениславаДенислава
Новак
7693811
Сиропиран какаов сладкиш
Снимка: Денислава
1 / 3
19/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне60 мин.
Готвене50 мин.
Общо110 мин.
Порции8
"Бихме се отказали от всичко за хапване, но от този сиропиран какаов сладкиш - никога!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

За приготвянето на сиропирания какаов сладкиш с миксер разбийте захарта и яйцата за около 5 минути или малко повече. На друго място пресейте брашното и добавете бакпулвера към него.

На части добавете сухата към течната смес и разбъркайте с миксера за около 3-4 мин. Добавете ванилиите и пак разбъркайте за кратко.

Сипете сместа за лесния сладкиш в правоъгълна тава 25х35 см, предварително намазнена. Печете на 180 градуса за 15 минути, след което сложете фолио, за да не се препече. Печете общо 40 мин.

Покрийте го с кърпа и оставете да изстине. Нарежете на квадрати или ромбове.

В тенджера на котлона сипете съставките за сиропа. Разбъркайте и оставете да заври. Щом е готов и още топъл, залейте сладкиша. Оставете сиропирания сладкиш за поне два часа в хладилник да стегне.

После може да се насладите на любимия какаов сладкиш!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: