Пилешки сърца и бъбреци в сос
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Мезета»Пилешки сърца и бъбреци в сос

Пилешки сърца и бъбреци в сос

Sandra PalikarovSandra Palikarov
Новак
4081k2228
Пилешки сърца и бъбреци в сос
Снимка: Lenka
1 / 2
21/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции2
"Да ви признаем как процедираме ние - зимата ги хапваме с червено вино, а лятото - с бяло"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставете лука, нарязан на тънки полукръгове, и праза на тънки кръгчета, върху зехтина.

Докато къкри, измийте моркова и го настържете на ситно и го сложете да се готви.

Нарежете гъбите на листа и ги добавете да къкрят и те.

Нарежете пилешките сърчица и воденички на кубчета и ги добавете да къкрят, добавете и маслото.

Оставете апетитното мезе за вино да къкри 10 минути, след което добавете бялото вино и смления черен пипер.

Оставете да къкри още пет минути, свалете от котлона и сервирайте в порцеланови чинии пилешки сърца и воденички в сос.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: