Сръбски питки с топено сирене и анасон
gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Малки Питки»Сръбски питки с топено сирене и анасон

Сръбски питки с топено сирене и анасон

Sandra PalikarovSandra Palikarov
Новак
5992k2349
Сръбски питки с топено сирене и анасон
Снимка: Stefan
1 / 2
29/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне60 мин.
Готвене30 мин.
Общо90 мин.
Порции7
"Невероятно вкусни ароматни питчици, които може да хапнете като сандвичи за закуска или като бургери за обяд или вечеря"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Поставете брашното, бакпулвера, маята, захарта и водата в съд и замесете тесто за хляб.

Добавете сол, олио, разтопено сирене и замесете тестото отново.

Добавете анасон и сусам и омесете всичко.

Оставете да престои 30 минути. Оформете тестото на няколко малки питки.

Поставете върху хартия за печене и печете сръбските питки с топено сирене и анасон на 180 °C за 30 минути.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: