Сръбски питки с топено сирене и анасон
Pogačice sa topljenim sirom i anisom
gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Малки Питки»Сръбски питки с топено сирене и анасон

Сръбски питки с топено сирене и анасон

StefanStefan
Готвач
100547671
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Сръбски питки с топено сирене и анасон
Снимка: Stefan
1 / 2
29/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
90 мин.
Порции
7
"Невероятно вкусни ароматни питчици, които може да хапнете като сандвичи за закуска или като бургери за обяд или вечеря"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставете брашното, бакпулвера, маята, захарта и водата в съд и замесете тесто за хляб.

Добавете сол, олио, разтопено сирене и замесете тестото отново.

Добавете анасон и сусам и омесете всичко.

Оставете да престои 30 минути. Оформете тестото на няколко малки питки.

Поставете върху хартия за печене и печете сръбските питки с топено сирене и анасон на 180 °C за 30 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: