gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Родопска разядка за ракия

Родопска разядка за ракия

ЗорицаЗорица
Гуру
1k8k4k3k6
Родопска разядка за ракия4 / 4
28/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции2
"Поднесете тази родопска разядка с маслинки, стрък пресен магданоз и добре охладена ракийка"

Необходими Продукти

  • лютеница - 200 г
  • сирене - 150 г
  • лук - 2 малка глава
  • черен пипер
  • магданоз - стрък
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тази разядка със сирене се приготвя много бързо.

За целта се наситнява или настъргва една глава лук, към нея се добавя натрошено меко сирене, малко смлян черен пипер, лютеница, струйка олио и всичко за селската разядка се разбърква хубаво.

Поднася се гарнирана с маслинка и стрък пресен магданоз и добре охладена ракия.

Добър апетит и наздраве с тази родопска разядка за ракия!

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: