gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Добруджанска разядка

Добруджанска разядка

ЗорицаЗорица
Гуру
1k8k4k3k6
Добруджанска разядка
Снимка: Зорица
1 / 14
29/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се смесва изварата, киселото мляко и зехтина.

Добавя се сол и черен пипер на вкус и ситно нарязаните пресни копър, магданоз и скилидки чесън.

Плънката се разбърква хубаво и се оставя в хладилник, за да се овкуси и охлади.

Краставицата се обелва и нарязва на няколко парчета, които се издълбават с помощта на лъжичка.

Изрязват се капачетата на доматите и също се издълбава сърцевината им.

Така издълбаните зеленчуци се пълнят с помощта на лъжичка или пош с приготвената млечна разядка.

Пълнените домати се подреждат красиви с пълнените краставици и се поднасят гарнирани с маслини и клончета магданоз и копър.

Добър апетит с любимата добруджанска разядка!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: