Супа от петел с фиде

Супа от петел с фиде
Снимка: Кристина Бонева
1 / 3
03/08/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
"Преди поднасяне поръсете пилешката супа с магданоз и лют червен пипер"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете месото заедно с половината магданоз и целина.

Прецедете добре бульона и добавете към него нарязания на ситно лук, рендосания на едро ренде морков и нарязаните на малки кубчета картоф и чушка.

Добавете и обезкостеното и накъсано на парчета месо от петел.

Овкусете пилешката супа със сол, чубрица, целина и черен пипер.

Щом зеленчуците станат готови, добавете фидето и изключете котлона.

Поднесете с магданоз и лют червен пипер тази супа от петел с фиде.

Добър апетит!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: