Задушена скумрия с лук и моркови
Dinstana skuša sa lukom i šargarepom
gotvach.bg»Рецепти»Риба»Рибник»Задушена скумрия с лук и моркови

Задушена скумрия с лук и моркови

Мария СимоваМария Симова
Гуру
1k16k3k12k20
Задушена скумрия с лук и моркови
Снимка: Мария Симова
1 / 3
03/08/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции3
"Пригответе скумрията по този начин - с лук и моркови, няма да съжалявате"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете лука, а моркова настържете. Сложете зеленчуците в тиган. Почистете и измийте скумрията, нарежете я.

Сложете рибата в тигана при зеленчуците. Овкусете със сол и полейте 1 с.л. олио, ако желаете.

Полейте ястието с разредено с вода доматено пюре. Важно е ястието да се задуши, не да ври.

Затворете с капак рибника и гответе около половин час.

После може да сервирате задушената скумрия с лук и моркови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: