Хрупкави картофи
Crispy Potatoes

Хрупкави картофи

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3126k
Хрупкави картофи1 / 4
24/02/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
2
"Понякога и едни картофи, но хрупкави, може да са най-вкусното нещо, което сте опитали днес!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се почистват и се нарязват на четвъртинки. Измиват се и се подсушават.

Галетата се смесва с подправките.

Картофите се намазват със зехтин и се овалват в галетата.

Тавичката за печене се намаслява и се поставят картофите.

Пекат се в предварително загрята фурна на 200 С° около 40 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
56
43
30
20
10
Дай твоята оценка: