gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Телешко месо»Чомлек»Бистра телешка супа с джолан

Бистра телешка супа с джолан

Аника ВойтАника Войт
Мастър Шеф
3532k1k7583
Бистра телешка супа с джолан
Снимка: Аника Войт
1 / 3
09/08/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
"Мъжете много ще се зарадват на тази телешка супичка, която ще хапват вечер с ракийката си"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Телешкия джолан сварете в солена вода до отделяне на месото от кокала. Оставете го настрани.

Прецедете бульона и го върнете в тенджерата. Сварете накълцаните на ситно зеленчуците в него.

Овкусете с черен пипер и сол.

Когато омекнат, върнете джолана и гответе телешката супа до готовност.

Сервирайте бистрата телешка супа с джолан в купички.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: