Пандишпанов блат за руло
Patišpanj kora za rolat

Пандишпанов блат за руло

Пандишпанов блат за руло
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
06/08/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции1
"Ако сте планирали да приготвите днес едно вкусно сладко рулце, вижте как да приготвите пандишпановия блат за него"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата и захарта в купа с миксер до получаване на пухкав крем.

Сипете олиото при непрекъснато разбиване, а след това и брашното, ванилията и кокосовите стърготини.

Изсипете сместа за блата за торта в правоъгълна тава върху хартия за печене и го сложете във фурната на 180 °C до готовност.

Пандишпановият блат за руло е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: