Черно-бял пандишпанов сладкиш с шоколад
gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Шоколадов Сладкиш»Черно-бял пандишпанов сладкиш с шоколад

Черно-бял пандишпанов сладкиш с шоколад

Sandra PalikarovSandra Palikarov
Новак
7222k2549
Черно-бял пандишпанов сладкиш с шоколад
Снимка: Anonymous
1 / 3
10/08/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции8
"Веднага щом видим шоколад в рецептата, го правим веднага, а вие?"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопете тъмния шоколад с 50 г масло. Свалете от котлона, след това добавете кафявата захар и 1 яйце, комбинирайте добре с телената бъркалка.

Добавете 35 г брашно, след което разбъркайте.

Сместа се пече в кръгла форма (която е застлана с хартия за печене) - 15 минути на 180°C.

Разбийте останалото масло със захарта.

Добавете яйцата, след това комбинирайте. Добавете останалото брашно, бакпулвера и млякото и комбинирайте всичко на ръка.

Разпределете сместа върху изпечената кора, след това печете пандишпановия кекс още 25-30 минути на 165°C.

Изсипете разтопения шоколад върху изпечения шарен сладкиш (ако желаете).

Дано ви хареса този супер черно-бял пандишпанов сладкиш с шоколад.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: